But honey you're a bit obscene




Vilken jävla märklig kombination av böcker som ligger i min säng för tillfället. Den ena känns dock bra mycket mer givande att läsa än den andra... För fy fan vad jag stör mig på Slash!
Hur tusan kan man vara så idiotisk och hur tusan kan man lyckats skriva om ett så spännande och fascinerande liv som han har levt på ett så otroligt tråkigt och enformigt sätt? (Sjukt taskig översättning och dåligt språk för övrigt, läs den inte!) Nej det är ett mysterium men om han säger en enda gång till att Guns 'n' roses och då framför allt han själv alltid gör saker och ting på sitt eget sätt och att ingen är som dem så kommer den där boken att fara all världens väg.

Sweet nurse

Haha upptäckte nyss att ett utav de bästa svenska banden som finns; Katatonia, har gjort en låt som heter Sweet nurse. Fan skön ju.
Apropå det här med sjuksköterskeyrket... Får jag höra en replik i stil med att "jag ska bli sjuk så att du får ta hand om mig" en gång till så lackar jag fan ur. På Posten verkar alla tro att det är en jätteoriginell raggningsreplik men jag har bara i pluggat tre månader och har redan fått höra den oräkneliga gånger. Tro mig, den går inte hem. Inte någonstans.  
På spotify kan man för övrigt hitta den mest märkliga musik. En annan låt som ligger i min enda playlist är gjord av ett norskt dansband och heter Kristin. I princip såhär går refrängen:
"Åååå Kristin, du är så söt och fin". Om inte annat så blir man ju glad av den iaf.



Oh my sweet nurse
pull the curtain aside for a while
so that I can for once have
the sun in my eye
you smile and say
it's a fine day

oh my sweet nurse
pull the curtain aside for a while

then like a ghost at night
you come around all dressed in white
talking to me,
and so I have to drink
the water with your poison spilled
for no more will

o my sweet nurse
seems you have so little time
that you rather put
me to sleep than sit by my side

then like a ghost at night
you come around all dressed in white
talking to me,
and so I have to drink
the water with your poison spilled
for no more will


Come by you have come far



Vare sig jag vill eller inte, så saknar jag tamejfan.