And by the way, I made it through the day

Fan vad mycket skitmusik det finns alltså. Det är inte samma sak idag som för 20 år sen när band som Mötley Crue kunde slå igenom på det sättet de gjorde, det finns inga rockgrupper idag som kan ha den genomslagskraften. Rock är ute helt enkelt och det är jävligt synd. Så mycket skitrock som spelas, det gör mig fan ledsen. Det finns inte många bra band nu, och så har folk mage att klaga på Metallica och säga att de är överskattade, ett av de få band som enligt mig fortfarande gör lite mer genomarbetad musik. Nej fy fan. Men ett av de få band som jag faktiskt gillar och som måste få lite cred här är faktiskt Shinedown. Mmm.. Äntligen lite melodisk rock som ger mig lite såna där början-av-90-talet-vibbar som jag älskar. Fin låt det här... Om det är något jag kan identifiera mig med så måste det ju bara vara den här.

Tell my mother,
Tell my father
I've done the best I can
To make them realize
This is my life
I hope they understand
I'm not angry, I'm just saying...
Sometimes goodbye
Is a second chance


Where it's so white as snow

Vilket jävla kaos det blir av det här vädret. Eller kaos och kaos, det beror helt på hur man ser det. Inga jävla bilar kom ju fram så allt blev försenat och det var hur lungt som helst på jobbet. Dessutom hade ett släp vält på E4:an vilket också bidrog till att man i princip fick slåss om pallarna. "Fan vad skönt och slappt det här var" tänkte jag, "såhär borde det vara oftare." Men tji fick jag! Det slutade med att jag fick jobba över en timme istället, alltså på nattpasset och det är så skumt. Fast det är ju iofs positivt att jag är en av deras förstahandsval vid övertid. 
Nej den här snön gynnar nog ingen, fast en bra grej var ju att min lastbilschaffis var kvar där till sju så att jag fick träffa honom. Men gubben hade kört ned i diket idag med lastbilen, jag blir fan lite orolig alltså. Nej bort med snön nu tycker jag, så går allt smidigare. Även om det är ganska mysigt också, men jag har börjat tänka mer praktiskt nu hehe. När han är där får jag iaf inget gjort alls, det blir alldeles för mycket cigg och kaffe och snack för om det är något han kan så är det att snacka. Inte för att det gjorde så mycket idag kanske.
Löning nu förresten, något skumt är det med våra löner. Jag mistänker något fiffel med ob-tilläggen men jag ska kolla upp det. Fast om man får ut över 10 ska man väl inte klaga, det passar bra nu i juletider. Ångest. Har tusen grejer att planera och fixa, inte bara jul och nyår och Maddes födelsedag nästa helg och min egen fest, utan dessutom två 20-årsdagar som ger mig panikkänslor. Herregud alltså, men perfekt och unikt ska det bli.

If I saw you in heaven

Haha fan vad kul, fick nyss ett mejl från den grekiska guden. Har inte hört något alls från honom sen vi åkte från därifrån, men han bor tydligen i Old town nu i ett dope house. Vad fan det nu är. Och jag hoppas att det inte är vad det låter som. Jag ska fan få hit honom och visa upp mitt land någon gång. Var bara tvungen att säga det. Tjingeling!

       Old town :)

What a wicked game to play

Ja jösses var ska jag börja någonstans? Det var en väldigt mysig kväll iaf, så mycket vet jag. Fick med mig mina båda galna, underbara Amandor efter jobbet och vi drog hem till lastbilschaffisen som bor väldigt rakt åt helvete. Vi hann med lite bira och singstar innan de skulle dra men jag tyckte det var så mysigt att jag stannade. Så till slut satt jag, lastbilschaffisen och hans spanska polare i köket fyra på morgon och hade djupa diskussioner om våra uppväxter och allt möjligt mellan himmel och jord samtidigt som lastbilschaffisen lagade mat. Självklart också samtidigt med en cigg i handen eftersom de röker inomhus, väldigt farligt men härligt härligt. Så nu stinker mina kläder så mycket cigg, att det fan lukar rök i hela mitt rum. Haha galet konstigt alltså.
Men det är alltid kul att höra om sig själv ur andras perpektiv och jag fick väldigt fina komplimanger från alla håll och kanter under hela dagen. Det som verkligen förgyllde min dag var det som Tony helt spontant sa till mig på jobbet, nämligen "du ser helt fantastisk ut." Vad svarar man på något sådant?
Nej vad ska jag säga alltså, han är verkligen inte speciellt het lastbilschaffisen men det är något annat med honom som får mig att tycka om honom. Jag har alltid fallit för utseenden förut men det är inte så nu, han har snarare snackat mig ur led och han är verkligen jättemysig och inte alls bara sådär fokuserad på en sak. Dessutom verkar han väldigt vettig i sina åsikter, och så gillar vi samma musik. Tro't eller ej men snubben har två biljetter till Metallica och han hintade att jag kanske kunde få ta den ena... Hur sjukt är inte det? Nej jag tycker om min halvitalienska muffinman till lastbilschaffis alltså. 
Att sova bort hela lördagarna har mer blivit till en regel än undantag, men idag gick det inte så bra eftersom jag blev sms-bombad hela tiden. Har haft så mkt planer på g med en massa människor hela dagen men det verkar inte bli något av något alls. Ganska skönt iofs för jag är såå seg.  
När jag åkte hem imorse föll snön, såå mysigt att åka därifrån med tears in heaven i lurarna. Då slog det mig hur bra allt rullar på nu med jobb, kompisar och killar, och jag känner mig så tillfreds. Såhär brukar det inte vara så just nu väntar jag bara på nådastöten, på att tåget ska spåra. Såhär bra får det ju bara inte vara.

     K_favoriten :)
Vi spelade lite "vem vill bli miljonär?", fråga inte ens om namnen men K_favorit är iaf jag :)

What would you do if I followed you?

Ahah fan vad pinsamt det här börjar bli. Alltså jag känner mig väldigt eftertraktad på Posten, och visst är det lite kul och smickrande men det börjar bli lite väl överdrivet. Visserligen jobbar det inte så mycket brudar där men det känns ändå som att alla jävlar ska vara på mig och jag fattar verkligen inte varför. Men det börjar bli så uppenbart nu och alla vet ju i princip om det nu också, och det är det som är så pinsamt. Som när jag kom in på det där igår med Arkan och vi missförstod varandra om vilken lastbilschaffis eller truckförare vi syftade på och han brast ut i "men hur många är de egentligen?" Haha alldeles för många.
Jag tror att mina arbetsledare är lite bekymrade faktiskt hihi. Men alla är jättegulliga och det är många som har erbjudit sig hjälp och sagt att jag måste säga till om något händer men vafan, det är bara män och de kan jag nog hantera själv.
Det är lite som att jag har dragit på mig en förbannelse att alltid vara på fel plats vid fel tillfälle med fel människor för det där gäller ju inte bara Posten. För fy fan vad jag blir retad för den där jävla polacken. Får väl se om jag drar dit idag och om han dyker upp då också.
Har mycket spännande på g annars också.... Men om det nu skulle bli så och jag faktiskt drar iväg i sommar, fan vad ni måste komma och hälsa på mig då!

When I dream, I'm doing you all night

Haha jag kunde bara inte låta bli, en lista med mitt favoritämne!

Är du oskuld? - Ooja, eftersom jag tänkte köra på jungfrufödsel så är sex bara onödigt och degenererande ^^
Någon gång haft sex med samma kön? - Nope
När hade du sex senast? - Någon vecka sen. Eller kanske inte, vem vet?
Vem hade du sex med senast? - Sexguden numero uno
Haft sex på offentlig toalett? - På en halvt offentlig kan man nog säga. Där har ni nåt att klura på
Haft sex i duschen? - Offcourse
Kollat porrfilm? - Canal plus äger!
Haft sex i snön? - Eh ser ingen mening med det
Haft trekant? - Hihi what happens in Greece stays in Greece
När blev du av med din oskuld? - Det behåller jag allt för mig själv
Haft gruppsex? - Nej, men om jag känner mig själv rätt kommer det inte dröja speciellt lång tid innan det också är "avklarat"
Drömt sexdrömmar? - Då kontrar jag med en grym motfråga; vem fan har inte det?
Blivit påkommen när du haft sex? - Haha gud ja, ni vet väl vilka gäng jag brukade umgås i och som det sades, "vi har väl inga hemligheter för varandra i den här umgängeskretsen"
Haft sex i en bil? - Både bilar och vanar (van i plural?)
Sugit av någon? - Det är jag rätt grym på om jag får säga det själv
Slickat någon? - Jag slickar på folk dagligen, det är så vi hälsar i mina gäng 
Hur många har du haft sex med? - En gång är ingen gång, två är lika med noll...
Fått oralsex? - Är inte det sånt som de bara snuskar sig med i såna där porrfilmer?
Haft sex i någon annans säng? - Ja uppenbarligen, se nedan...
Ångrat att du haft sex med någon? - Jag ångrar aldrig någonting men det är väl alltid så att vissa händelser är mer eller mindre genomtänkta kanske... 
Haft sex på stranden? - Väldigt nära stranden
Vem tog din oskuld? - Mr. Bad-boy...
Har/haft kk? - Hallå emotion sickness-flickan här. Vad beror det delvis på? Flummiga människor...
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? - Hmmf alldeles för ofta
Tänkt på någon annan när du haft sex? - Been there done that jadå
Haft sex i någons förälders säng? - Ja, sorry gumman men jag vet att du kommer hämnas snart...
Haft sex i sjö/hav/pool? - Faktiskt inte. Däremot har jag näckat väldigt mycket, inte för att det har något med det här att göra...
Haft sex med någon kompis bror/syster? - Vem skulle det vara? Ellie? Rappe? Nej tack
Somnat under sex? - Jag har ju sömnproblem så det är nog en fysisk omöjlighet för mig
Haft sex när det är andra i rummet? - Som sagt, mina umgängeskretsar....
Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv? - I princip alltid
Varit med någon som är yngre än dig själv? - Aldrig, den principen håller jag stenhårt på

                        


You kick up the leaves and the magic is lost

Fy vilken jobbig dag det har varit, gissa vem som gick och la sig vid 5 och gissa vem som ringde och väckte mig exakt 6:20, gissa vem som inte åt någon lunch utan drack varm choklad istället och gissa vem som glömde att lämna in trucknyckeln och fick gå tillbaka hela vägen till jobbet igen för att lämna den (fast 20 min från busshållplatsen till kontoret och tillbaka igen efter att det snöat måste vara något typ av rekord.)
Fast det jag funderar på just nu är om jag är dum i huvudet eller bara smart. Igår fick jag ett mms innehållandes den här bilden och texten: "här är jag. vill du ses och mysa som vi pratade om? ;)" Jag svarade inte ens.



Ska jag vara ärligt så vet jag inte riktigt vem det här är, någon snubbe jag inte snackat med på väldigt länge och som verkar väldigt desperat. Men när jag tittar på bilden tänker jag bara men shit vadfan håller jag på med, kolla kroppen liksom. Samtidgt känner jag mig inte speciellt sugen på att träffa fler såna där killar, been there done that liksom. Man vet vad de är ute efter och jag tycker hela den där grejen känns väldigt uttjatad och inte alls lika spännande som för nåt år sen. Dessutom är det något som känns väldigt fel med honom, och något fel måste det ju vara om han bara raggar brudar på nätet och inte fattar vinken efter ett år. Jag är iaf inte så desperat nu att jag bara tar första bästa kille. Nej det blir en rådiss på denna från mig, men om det är någon annan som är sugen så är det fritt fram :P

I ain't got no Red American Express

Nu får det vara nog på det här snyltandet! Jag är inte gjord av pengar bara för att jag är en av de få som bor och hemma, och det är fan inte mitt ansvar att försörja alla heller. Okej att folk snyltar på mina cigg och att det har hänt att jag har bjudit vissa på dricka när vi har varit ute eftersom jag inte vill sitta och dricka själv, men det som hände idag är fan inte okej. En kollega till mig lånade min mobil för att ringa ett "jättekort" samtal, sedan snackade han med sin flickvän i över en halvtimme, det dessutom på jobbtid. Först tänkte jag att det kanske hade hänt något och lät honom prata på, sedan frågade jag om det var han som hade ringt upp och det var det tydligen så till slut ställde jag mig bredvid honom tills han faktiskt la på. Alltså sitt jävla kärlekstrubbel behöver han verkligen inte stå och reda ut med min pengar på jobbet, sådär gör man bara inte. Speciellt inte efter att ha suttit över en halvtimme i rökrummet. Inte ens ett tack för lånet fick jag. 
Nej fy fan, folk utnyttjar min snällhet men nu får det fan vara slut med det.

     

It might take a little effort

Nu har jag det, nu vet jag vem lastbilschaffisen är lik! Det slog mig när Ferni drog upp honom i lördags eftersom hon råkar vara lite besatt av honom, att de faktiskt har väldigt lika ansiktsformer. Så om man bortser från piercingarna och håret och tatueringarna(?) och sminket och en hel drös andra saker så ligger det något i det alltså... Inte för att jag tycker att han är så snygg men ändå. Lukas Rossi alltså.

            Lukas Rossi


Lastbilschaffisen ringde för övrig och väckte mig idag. Lite avis var han nog på att jag i princip kan sova tills han slutar jobba, och att han nästan går och lägger sig när jag börjar. Eller innan jag har slutat iaf. Fan vad stört. Men han är för gullig. Han försöker få extrapass och jobba sent bara för att få träffa mig(?) Fatta att jobba 15-timmars pass, från 4:30 till 19:30, nej det är bara för mycket. Min uppoffring att komma till jobbet en halvtimme tidigare för att hinna ta en kaffe med honom känns lite patetisk i jämförelse. Fast det är ju inte så ofta det händer, var nästan en vecka sen sist nu. Men han hade tydligen lackat för att han var så trött på de där tiderna så jag hoppas hoppas att han får byta snart...
Lite kul förresten, han spelade tydligen i Bp i flera år på Ängby IP, och jag bor liksom på samma gata som IP:n ligger på och jag ser ena målet från mitt fönster. Så hans kommentar var "då såg du den där killen som gjorde mål hela tiden." Haha. Nej jag har aldrig riktigt tänkt på det där med åldern förut men vilken genrationsskillnad det är egentligen. Han gick på Prodigy och Ozzy 1996 medan jag själv gick på min första konsert någonsin 98; Spice Girls. Stört ju fan.
Jag träffar ju honom liksom bara på jobbet så det är en lite konstig relation vi har till varandra, jag vet inte vad jag ska säga att vi är. Typ kompisar? Nej vad spelar det för roll, jag vill inte ta ut något i förskott, och jag vill inte tjata ut honom. Inget mer snack om honom nu alls på ett tag. Jag tycker om honom och det räcker.


Rapture tastes so sweet

Vilken lärorik dag det har varit. Jag har lärt mig att:

1. Jag är envis som en åsna.
Förra veckan tyckte lastbilschaffisen att "fan vad envis du är" när jag försökte ta en av hans pallar som var lite stor och trasig. Men någon måste ju ta dem i slutändan, och man kan inte bara skjuta över problemen på någon annan.
Flera gånger har dessutom en av mina arbetsledare frågat, när jag har lyft något om "gumman ska jag hjälpa dig med den där?" Det hände senast idag när jag lyfte en pall för hand, men jag svarade blankt nej mellan sammanbitna tänder. "Du är alltid envis som synden du" sa han då, "du tänker att du ska visa de där jävla karlslokarna eller hur?!"
Lite så är det faktiskt, jag går liksom inte av på mitten bara för att jag lyfter lite och för att jag är tjej. Även om tanken är god så känner jag bara att faaan vad jag vill klara saker själv och visa alla att jag är så mycket tuffare än de tror. Men jag blir iaf väldigt glad av att höra sådana kommentarer, jag tar det som en väldigt fin komplimang.

2. Peter hette Bacon på playahead en gång i tiden.

3. Det går att kommunicera med dövstumma.
På närkajen kör det en chaffis som är dövstum (han kör för samma företag som min chaffis, alltid ett plus i kanten hihi), grymt duktigt av honom tycker jag med tanke på hur mycket man förmodligen ändå använder hörseln i trafiken. Han är iaf jättegullig och har verkligen försökt ta konatkt med mig, så idag stod vi och skrev till varandra på våra mobiler och kommunicerade på det sättet. Väldigt frusterande att inte kunna prata och jag brast hela tiden ut i små utfyllnadsord och läten som jag aldrig har tänkt på utgör en så stor del av vårt språk. Rikitgt coolt iaf måste jag säga, tidskrävande visst men ändå fanatstiskt att kunna ta kontakt på det sättet.

4. Jag tydligen blir helt galen när jag hör rock enligt vissa... Det satt de liksom och diskuterade i rökrummet. Men galen är jag väl all the time så det var väl en sanning med modifikation.

I just don't care what you have done in your life

En ganska lugn helg har det varit för min del, med inte mindre än två singstarkvällar på rad; först hos mig på fredagen och sedan hos Tommy/Fredd på lördagen. Eftersom de bor i korridorerna över/under varandra blev det ett jävla springande upp och ned, när man ville ha sin väska befann den sig i den andra lägenheten och när man väl hittade den insåg man att alla som man ville snacka med helt plötsligt hade bytt lägenhet för tusende gången den kvällen. Jaja, hur som helst så kan kan inte hjälpa att jag är väldigt rakt på sak ibland och inte kan hålla käften. Fast i grund och botten beror det ju på att jag bryr mig, vilket är mer än vad vissa verkar göra. Jag är väldigt öppen med väldigt mycket, och därför förväntar jag mig alltid att andra ska vara det och alltid ge ärliga svar, men det kanske är för mycket begärt. Jag vet faktiskt inte, men jag kommer inte sluta engagera mig bara för det.

            Tjejor på g
Vår panikinflyttningspresent till Fredd från lokala Coop-affären; röda rosor och en ananas. Vilken kombo

Hm, annars var fredagen en väldigt rolig dag på många sätt och vis. Inledde dagen med att göra något dumt som vanligt, sedan garvade jag så att jag blev yr och fick ont i käkarna hela dagen på jobbet och Amanda och jag knöt en väldigt bra kontakt; en biffig turk som jobbar som dörrvakt på masssa Stureplansklubbar. Han skulle fixa in oss bara vi kom tillsammans haha. Shit vad kul det var när vi och Tony som är kurd hamnade i rökrummet och Turken började dra en massa kurd-och turkhistorier. My God alltså. Och när Danne berättade om när förra arbetsledaren fastnade med fläsket i backen på trucken så att han inte kunde stanna, nej jag dör alltså. Sen drog jag med Wall, Richard och Peter till pizzerian som vanligt och där bjöd en polack mig på en massa bira och jag kunde tyvärr inte sluta garva och driva med honom. Och just det, jag var ute med några kollegor en annan dag i veckan, fick värsta rycket och gick upp med nya Amanda och rev av Sweet child o'mine på scen. Tomteboda team liksom. Ja herregud vad jag tycker om mina kollegor, mycket roliga människor att umgås med måste jag säga. Nej det har hänt alldeles för mycket för att jag ska kunna klämma in det här, men att det är väldigt kul på jobbet av många olika anledningar kan jag ju inte sticka under stol med. Hoppas Han jobbar över lite den här veckan också så att man iaf får träffa Honom....

White Trash Beautiful

Her heart's been gone awhile with the truck driving man that took it

Hur kan jag annat än älska den här låten, och framför all den här textraden? Det värsta är att det ju faktiskt är dagens sanning. Hela kvällen har Amanda åkt omkring och vrålat Krisse är kär, Kristin är kär i ....... Så nu tror alla på hela posten att det är så det ligger till, men det är fan inte sant. Får väl se vad som händer först. Bara för att jag har åkt omkring med ett fånleende på läpparna hela kvällen behöver det väl inte betyda något. Eller?

Tell him to wait right here for me

Vilken skitmatch det var igår, pissig avslutning på säsongen. Fast det var inte vad jag hade på hjärtat, utan en grej jag kom att tänka på när Florry sa att hon blev ledsen när hon tänkte på vilka killar jag har träffat. Då slog det mig hur sant det är, och det gör mig jäkligt ledsen också. Det är nog min största brist och det kommer fan bli min död om jag inte ändrar mig; att jag drar mig till helt fel killar. Så många släktingar på min pappas sida har gift sig med fängelsekunder som sedan har begått självmord i fängelset och så har de deppat ihop totalt och jag vill inte sluta så.
Jag har ju utvecklats på så många andra punkter men där står jag stilla och trampar. Nu kommer ytterligaren en sån där harang som jag bara måste få ur mig eftersom jag inte är van att prata om mig själv på det här sättet, jag är inte van att sätta mig själv i centrum men att skriva om det är en helt annan sak. På vägen mot den jag vill bli måste jag helt enkelt få ur mig det på något sätt så att jag får perspektiv på det.
Jag är väldigt konflikträdd och inte van att visa min ilska öppet, utan det har ofta varit något jag har stängt in. I veckan som gick så lackade jag dock ut fullständigt på afroamerikanen, han har irriterat mig extremt mycket en längre tid nu. Vad man än gör så är det fel, vad som än händer så har han alltid rätt och han kan uppenbarligen inte göra något fel alls. Han håller på och leker arbetsledare och dompterar som fan och jag hatar att bli tillsagd av någon som inte har någon koll egentligen, hatar att bli tillsagd överhuvudtaget faktiskt. Så när jag skulle ställa en bur vid vågen och det självklart var fel så började jag skrika något i stil med "men var in i helvete ska jag ställa den fucking jävla burjäveln då?" Heads turned men fan vad skönt det var. Sedan lackade jag igen när vi skulle ställa ut Norrköping eftersom han inte ens har vett att kalla mig vid mitt namn utan bara pekade och sa något om hon där. Det kanske inte låter som någon stor grej men för mig är det väldigt stort, sådär skulle jag aldrig vågat göra för ett halvår sedan. Synd att det ska krävas en sådan extremt irriterande och egoistisk människa för det bara. Fast sedan dess har han knappt sagt något till mig alls, än mindre kallat mig sweetheart eller gumman utan bara gett mig sina konstiga blickar och det får han gärna fortsätta med, bara han inte besvärar mig. Helst tycker jag att han kan åka tillbaka till sitt Amerika och sitta och gråta ut på denne Obamas, som tydligen ska uträtta sådana under, axel. Fuck I'm mean!
Jag tror jag har väldigt mycket ilska gentemot väldigt mycket och många instängt i mig och nu börjar den väl sippra ut. Tur är väl det, annars kanske jag skulle ha blivit något i stil med Jim Carrey i "Mina jag och Irene". Jag känner mer och mer ofta en sån jäkla lust att provocera, att bråka och säga något elakt och det skrämmer mig. Sådan har jag inte varit förut. 
Där är alltså en utveckling, vet inte riktigt och vilket håll men åt rätt hoppas jag. Sedan känner jag mig så mycket mer avslappnad som person. Sådan kunde jag aldrig vara när jag gick på gymnasiet, i skolmiljön överhuvudtaget som känns väldigt onaturlig för mig. Därför är jag nog lite rädd för att börja plugga igen och kanske falla ned i gamla mönster. På gymnasiet kunde jag aldrig riktigt släppa fram mitt rätta jag när jag tänker efter, och det är ju jäkligt hemskt. Jag hade väldigt svårt att prata med folk och kände mig väldigt stel, men så är det inte alls på jobbet. Det kan ju bero på människorna också men nu kan jag mer släppa fram mig själv mer. Blyg kommer jag väl alltid att vara för det är ett personlighetsdrag men jag vill ändå kunna vara den där "jävla hippien" som jag ändå är. Må så vara en hippie med mc-boots. 
Så det där med dessa jävla män. Fan vad jag hatar er alla och fan vad ni är underbara. Alltid alltid ska jag dra mig till lögnarna, till de som stöter på mina kompisar, till tjuvarna, till de kriminella, till de farliga, till de som utnyttjar, till svinen. Men faktum kvarstår att en idiot är en idiot oavsett hur många tatueringar han har och oavsett storleken på kuken. Jag vet ju allt det där men ändå... Ibland undrar jag om jag tycker om att bli behandlad som en trasdocka. Fast jag är ju lite trasig. Och lite knasig.  

Jane says

I've never been in love
I don't know what it is
Only knows if someone wants her
I want them if they want me
I only know they want me

She gets mad
Starts to cry
She takes a swing but
She cant hit
She don't mean no harm
She just don't know
What else to do about it

              

Nog finns det en liten, liten Jane i oss alla? I mig finns hon iaf definitivt

Shake that ass

Det här är ett inlägg tillägnat min rumpa och sex... Kalla mig störd men jag måste reda ut det här för mig själv. Det har på något sätt blivit den kroppsdelen jag får mest komplimanger för, och egentligen förstår jag inte varför. Jag har aldrig gillat mitt ass speciellt mycket, (faktum är att jag hade värsta komplexen förut) men sedan upptäckte jag att folk av det andra könet gör det och nu har jag börjat undra om det kanske inte ligger något i det ändå.
Den kroppsdelen blev av mitt "ex" döpt till "the porn-star ass" vilket jag tar som en komplimang och senast förra veckan fick jag kommentaren "massa pussar på din sexiga rumpa." Jag fick tillfället att se  "the porn-star ass" ur ett annat perspektiv och då slog det mig att fan, den kanske inte är så jävla tokig ändå. Det kanske är det som allt hänger på, det kanske är det som är grunden eller hemligheten bakom ett bra självförtroende: att se saker och ting ur ett annat perspektiv. En del av hemligheten iaf. Det här tror jag också är viktigt: att ta till sig av komplimanger och allt som får en att må bra, och att skita i resten såvida det inte är relevant kritik. Lättare sagt än gjort men alltid är det något man kan jobba på.  

          Haha mine!

Varför ska det här med sex vara så jävla tabubelagt? Eller på sätt och vis är det ju inte det, iaf inte i Sverige men helt accepterat är det ju inte och det är uppenbarligen ett väldigt provocerande ämne. Jag är iaf inte speciellt pryd av mig och sex är ärligt talat i princip det enda jag snackar om med mina närmaste vänner. Hela tiden sex sex sex var vi än är, på tuben, ett café eller bakom stängda dörrar. Det spelar ingen roll. Ibland när folk frågar hur det är med mig har jag ärligt talat bara lust att svara "jävligt kåt. Sj då?" Alltså så kan jag ju säga till vissa men inte till folk jag inte känner så bra, dock det är underbart att provcera tycker jag.
Jag älskar att skriva och jag älskar sex och jag måste dessutom få ur mig mina konstiga upplevelser på ett lite diskret sätt så jag har börjat fila på lite noveller som jag tänkte publicera på typ
http://sexnovell.se eller nåt. Jag har så lätt för att skriva och för det där med bildspråk men det jag har skrivit känns väldigt torftigt jämfört med mycket där. Shit vad bra vissa skriver alltså, helt galet. Jag måste nog öva upp mitt skrivande inom den gengern, sedan kanske jag borde försöka få lite krönikor publicerade som min moster var på mig om för ett par år sen. Vad har jag att förlora egentligen? Jag vet att jag inte skriver så gudomligt här men om jag verkligen anstränger mig tror jag att det kan bli riktigt bra. Eller jag tror inget, jag vet. Någon gång ska jag tamigfan skriva en hel bok.
Idag fick jag dessutom reda på att jag är ensam hemma nästa vecka, det hade jag fan ingen aning om. Det måste verkligen utnyttjas. Hej Snickaren säger jag bara. Får väl helt enkelt se till att fixa det då. Fucking underbart.
Slutligen kan jag bara säga att sex har förorsakat mig så mycket lidande, men samtidigt så mycket glädje och det går fan inte att leva utan det.
Over and out


Intolerance

I've been far too sympathetic. I am not innocent. You are not innocent. No one is innocent. I will no longer tolerate you. Even if I must go down beside you. Because, No one is innocent.

Shit asså, Tool forever and ever säger jag bara. Hur kan man annat än älska såna här texter?

Apropå något helt annat, älskar Jonas kommentarer. Alltid lika klockers ;)

Jonas säger:

mm fan vi får ju styra upp nåt festligt snart :)

slå våra klocka påsar ihop

Krissemissen säger:

haha kunde inte ha sagt det bättre själv alltså


Somehow here is gone

Jag skulle ärligt talat kunna skriva en hel bok med citat från mitt jobb, så kan självklart inte hålla mig borta från ett till citatinlägg.

När Stina och jag traskade in på jobbet när vi skulle börja idag, gick vi i truckgången och bakom oss kom en snubbe som hojtade "Akta på er flickor, här kommer pappa!"
Okej.

Peter: "Men en förkylning är väl ett virus, då kan man ju inte ta död på den... De dödar ju sig själv. Gud vad virus är emo."

Random latbilschaffis: "Tjena trucktjejen! Kom hit så kramas vi lite.
Jag: "Ehehe nej du..."
Random lastbilschaffis: "JO! Kom nu så kramas vi...."

Charmsnubben: "Du borde inte vara här... Du borde ju vara flygvärdinna."
Jag: "Flygvärdinna? Varför det?
Charmsnubben: "För att du är alldeles för snygg och för trevlig för att vara här."
Sedan gav han mig en banan.

Efter det fick jag ett äpple av en annan trucksnubbe som åker omkring där, och som dessutom lovade att fixa en jacka till mig. Helt sjukt vad alla är snälla och gulliga mot mig, jag älskar det! Jag är inte ens anställd på Posten och har inte rätt till några Posten-jackor, men tack vare mina underbara kontakter och att jag är så söt och snäll så ska det nog fixa sig ändå...

Så dagens skörd: Ett äpple, en banan, förhoppningsvis en jacka och dessutom en bulle från arbetsledarna.
Förra veckans skörd: En tändare, en massa godis och en bit sockerkaka med pepparkakssmak (Ja, fiskaren bakade faktiskt en sådan och gav en bit till mig. Jag tyckte det var så gulligt så jag kunde inte låta bli att adda honom på msn och han är faktiskt inte jättekonstig, ganska trevlig ändå.)

Dessutom lärde jag mig att grundregga idag, stört att jag inte har tänkt på det tidigare. Orka vänta på att Blondie & co. ska fixa det liksom, det händer inte mycket där inte trots att de har tid att surfa runt på facebook och sitta lääänge i rökrummet. Nej jag hatar att vara beroende av andra men nu slipper jag det. Fast afroamerikanen verkar älska att dumförklara mig: "Du vet att du åker runt med någons handdator på din truck va?" Klart som fan att jag vet det, det är min och jag är inte dum i huvudet och ursäkta om jag är en av de få som faktiskt tar egna intiativ och försöker lära mig något nytt. Gaah.

Avslutar med en amfetamin-Affe: "Var lite hygglo", haha vafan, och en från Knullgubben som alltid kommer med så klämkäcka kommentarer: "Hej du, kämpa på!" Jag höll på att dö av garv alltså.

Red lips, fingertips

Nu har jag äntligen läst ut min älskade "the dirt", alltså biografin om Mötley Crue. Jäkligt bra bok måste jag säga, kanske inget litterärt mästerverk men ändå. Inte ofta man läser en bok där man sitter och verkligen garvar rätt ut på ena sidan och grinar på nästa. Alltså jag skämtar inte nu men när jag skrev högskoleprovet läste jag om när Vince dotter fick cancer och jag var tvungen att gå in på toaletten just för att jag kände att tårarna inte var långt borta.
Vad tomt det blev nu, jag har ju släpat med den där boken i princip överallt... Bara att börja på en ny helt enkelt, jag klarar inte av att inte läsa på bussen.

           Nikki

För övrigt en perfekt bild enligt mig.

Just det, Obama vann ju. Ganska väntat egentligen. Han verkar duktigt så ska bli spännande tycker jag att se vad han kan åstadkomma, och om han kan leva upp till alla förväntningar.

Monkey see, monkey do

Inatt är det alltså val i USA, och jag tänkte faktiskt stanna uppe och kolla på valvakan. Det var evigheter sen jag kollade på teve och alla program jag vill se går ju när jag jobbar, så för en gångs skull kanske det skulle vara skönt att bara sjunka ned i soffan och släppa allt. Jag tycker faktiskt att det är lite spännande. Svenska medier vinklar ju rätt mycket, om man inte kunde tänka själv skulle man nog tro att alla älskar Obama och hatar McCain. Obama har visserligen ett försprång men jag tror ändå att det är mer jämnt än vad Sverige vill få det att framstå. Jag är iofs inte så insatt men så har det ju varit i alla val så länge jag kan minnas, fick det t.o.m. bekräftat i Svd idag att den demokratiska kandidaten får en mer gynnsam bevakning eftersom medierna speglar sin publik. Och folk säger att Amerikas befolkning är hjärntvättad, jag skulle snarare säga att den svenska befolkningen är ganska dålig på att tänka själva. Jag har fått den bilden av att många är väldigt mainstream och demokrater här mycket p.g.a. mediernas vinkling. Är det här verkligen ett fritt land?
Jag tycker så jävla mycket men jag tycker att det är jävligt fel att rösta på Obama bara för att han är neger mulatt. Man kan ju faktiskt int ebara tänka att det skulle vara bra med en svart president, utan man måste ju se till var de står och kompetens. Jag tror att Obama är ganska bra på att böja sig för opinionen och på så sätt fiska röster, medan McCain mer står upp för det han tror på. Ja ni märker ju vad jag lutar åt men jag är en motvallskärring, fast det handlar ju inte bara om det. Alla här verkar ha varit så jävla mycket emot Bush men jag tycker fan han har gjort ett ganska bra jobb. Okej allt är inte bra men hur jävlig skulle inte världen ha varit utan honom? Folk är såna jävla idioter ibland alltså... Innan han blev president lät det på våra medier som att det var helt omöjligt och att alla hatade honom, samma läge känns det som det är nu så jag skulle inte bli förvånad om McCain vann, men jag skulle inte bli förvånad om Obama vann heller. Jag bryr mig inte så mycket egentligen, och jag vet inte tillräckligt mycket för att säga något heller. Jag tycker det skulle vara kul om McCain vann enbart för att det skulle vara en sån smäll på käften...
Nej nu borde jag väl egentligen tvätta håret, men jag pallar verkligen inte att vara fräsch. Jag är helt genomförkyld om det nu är en ursäkt. Fast det som är skönt med mitt jobb och vintern är att det inte spelar så jävla stor roll, det är bara att slänga upp håret i en slarvig tofs eller dra på en stor mössa så är det lugnt. Tur att man inte är fotomodell....

Kräkas

Alltså jag älskar den här låten så mycket och jag älskar Lillasyster så mycket (för att jag är en själv månne?) men nu kommer jag forever and ever att förknippa de med de Norrköpingska vikingarna, deras rockvan och ångest. Tyvärr alltså. Eftersom jag var den enda som hade cigg fick jag önska mig precis vad jag ville, så jag önskade mig självklart en massa Lillasyster, men efter att ha upprepats en halv natt i de där högtalarna vet jag inte om Lillasyster någonsin kommer bli densamma för mig hihi...
Den har jag iaf gått och nynnat på hela dagen. Är helt kär i den första delen av låten, helt klockren ju!

Hon var 18 år, hon hade rågblont hår
den där perfekta flickan man aldrig får
och sättet hennes kropp rörde sig
under en mötley crue top var ett under
en perfekt harmoni från tonårens höst
skapad av hennes perfekta bröst
och att se henne dansa till det stenhårda ljudet av
Panteras I'm Broken, borde va förbjudet

Och allting med dig var det jag ville ha
förutom att jag aldrig var tillräckligt bra
nu är jag värdelös och du någon annans
och det gör mig riktigt förbannad

När jag tänker på din lena kropp
vet du vad jag tänker,
då vill jag kräkas

This is how you remind me...

Vilken sjuk helg det har varit och vilken råångest jag har. Detta mycket p.g.a. Jossans halloweenfest i fredags. Mucho rolig fest men jag klarar som vanligt inte av att bete mig. Visst kan man skylla på alkohol och visst spelar det in, men faktum är att det mycket mer har att göra med mig själv. Jag har rannsakat mig själv och kommit fram till att jag är väldigt beroende av bekräftelse, men det är sättet jag söker den på som är mitt stora problem. Jag trodde jag hade bättrat mig men nu föll jag tillbaka i gamla mönster, vilket också gör att jag helt har tappat respekten för mig själv. Jag blir bara så trött på mig själv så att jag knappt vet var jag ska ta vägen längre. Jag ställer helt enkelt in mig på ett år till i helvetet. Jag spyr på det här men jag vet att jag måste jobba mycket med mig själv för att kunna förändras. Jag ska försöka börja med att inte dricka så mycket, och att verkligen bara umgås med mina kompisar och inte hela tiden vara så fokuserad på människor som inte förtjänar min uppmärksamhet.

            
Matte, aka Jim Morrisson, aka Dan Bäckman, aka "Kåt i hååt" samt lilla jag aka the devil

Jag tycker överhuvudtaget att allt känns extremt meningslöst just nu, det har mycket att göra med vädret men det blir ju inte bättre av att jag beter mig som ett jävla as. Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle ringa upp Ringmannen med tårar rinnande nedför mina kinder samtidigt som jag traskade bakis genom beckis, men det gjorde jag ändå den här lördagsmorgonen. Inte för att det har något att göra med honom men han har också haft mycket problem med sig själv, vilket också är något jag stör mig väldigt mycket på hos honom. Han martyriserar så mycket och är så extremt egoistisk, så jag tycker inte ens att det är kul att umgås med honom längre.  
Så till lite roligare ämnen kanske. Eller roligt och roligt. I fredags lyckades jag skära mig rättigenom hela hela ringfingernageln och gjorde ett jättedjupt jack i fingret (fråga inte ens hur det gick till..) och det blödde i över ett dygn. Någon gräns för hur klantig man får vara borde det väl ändå finnas... Dessutom blev jag av med 120 spänn, och jag vet nog vilka vikingar som ligger bakom det. Inte för att 120 spänn är så mycket men det var ändå mina pengar och jag är jävligt trött på jävla tjuvar och folk som sjunker så lågt.

En riktigt viking      Haha kunde ju bara inte låta bli "Du är fan mer rock´n´roll än någon härinne"

Myskväll hos Florry i lördags, med en massa brudar och grabbar, och efter en massa sanning och konka och "jag har aldrig.." blir jag nästan chockad över hur oskyldiga vissa verkar vara. Fast ibland önskar jag att jag också var sån.. Det skulle ha besparat mig mycket lidande och jag skulle inte alltid behöva dricka mest ;P
Igår såg jag "låt den rätta komma in" tillsammans med mamma. Väldigt bra bok, ganska bra film. Men väldigt fin var den och kul att den utspelar sig typ.. här!