SOAD - Roulette

I have a problem that I cannot explain,
I have no reason why it should have been so plain,
Have no questions but I sure have excuse,
I lack the reason why I should be so confused,

I know, how I feel when I'm around you,
I don't know, how I feel when I'm around you,
Around you,

Left a message but it ain't a bit of use,
I have some pictures, the wild might be the deuce,
Today you saw, you saw me, you explained,
Playing the show and running down the plane,

I know, how I feel when I'm around you,
I don't know, how I feel when I'm around you,
I, I know, how I feel when I'm around you,
I don't know, how I feel when I'm around you,
Around you, Around you, Around you...

Perversa citat

Innan jag glömmer bort det måste jag bara skriva ner de här citaten som får alla att kalla mig pervers... Visst är jag pervers, det står jag för, men här är det väl ändå inte jag som borde kallas pervers? :P

"Stoppa in den där bara. Det är lätt"
/Vår något virriga stackars fysikvikarie försöker förklara ett tal

"Där bak tack"
/Vår inte direkt mest omtyckta lärare Krister ber bakre raden att vara tyst under en filosofilektion, på sitt eget speciella sätt..

"Det är många här som ska bli män ikväll"
/Lisa, efter att hon på en historialektion berättat om en stam där alla pojkar som blir män måste genomgå en speciell rit som går ut på att de suger av de äldre männen

Ånyo

Hade btw nyss världens sjukaste "konversation" med morsan om vilket år grannen dog. Vi satt och skrek, och då menar jag verkligen skrek, "jag har rätt, du har fel" på varandra i en halvtimme ungefär, bara för att det till slut skulle krypa fram att jag såklart hade rätt. Väldigt moget måste jag säga, men vi är nog lika tjurskalliga på det där området. Fast årtal är jag bra på om jag kan förknippa dem med någon händelse, och jag sitter inte och gormar om jag inte är säker på min sak.

Lite uppdateringar kring det här med Djurgårdströjan också. De vill fota mig och grejer, så jag ska väl dra till klocktornet någon gång inom en snar framtid. Sjukt läskigt. Undrar vad de ska med den bilden till. Förmodligen till medlemstidningen. Vad sjukt, hur lyckas jag egentligen? Fast spännande är det.

Annars har det hänt ganska mycket sen jag skrev "på riktigt" senast och alla mina pengar försvinner på festande, dvs, krogen, garderober, cigaretter och alkohol, och jag varken dricker eller röker speciellt mycket. Det låter ganska sorgligt men vad fan, jag lägger hellre mina pengar på det än meningslösa, kommersiella klädesplagg som man spenderat tröstlösa timmar, med ont i fötterna, svettig och trängandes med tusen andra jobbiga människor för att hitta. Jag orkar aldrig köpa kläder längre. Det är tråkigt. Fast att jag verkligen behöver (=vill ha) nya kläder är en annan femma. Fick iofs ett nytt bankkort idag så jag kan handla på nätet, kanske kan vara ett alternativ? Fast kan spara in lite pengar om jag slutar med mitt "ett ciggpaket i veckan". Har haft konstant hosta, mer eller mindre, sen i november nån gång, vilket inte känns som ett bra tecken. Vad hände egentligen med den gamla kärfriska damen (alltså jag)? Vilket förfall... 

                              Musse

Musse Hasselvall hamnade på 4-sitsen bredvid mitt med sitt kvinnliga sällskap i lördags när de gick på i Solna centrum, och när jag åkte hem från Kista. Han diskuterade Arn-filmerna med det kvinnliga sällskapet, och han hade stora kängor och en såndär lite mössa som inte går ner över öronen på sig. Han är ganska snygg på ett badboy-aktigt sättt, och alla som känner mig vet hur svag jag är för den typen. Jag kunde inte låta bli att kika lite på honom, eller glo kanske, vad vet jag. Han svarade med en riktig mördarblick. En sån ungefär.


Meningen med livet

Det är de små sakerna som gör det. Idag var väl en helt okej dag, lite allmänt seg sådär, men ändå helt okej. När jag kom hem från skolan ringde jag ålderdomshemmet igen, och äntligen händer något. De skulle skicka en blankett till mig, som jag i min tur skulle fylla i och när det är klart boka en tid med henne, alltså föreståndaren för demensavdelningen. Bara det gjorde min dag, det låter hyfsat hoppfullt även om jag inte vågar hoppas på något jobb alls. Iaf inte ett definitivt nej. Skulle verkligen betyda mycket för mig att få jobb där, att få jobba med människor på det sättet är precis rätt utmaning för mig och jag tror att jag skulle passa för det också. Även om det är svårt. Dessutom känns det som ett steg in i det som jag tycker är det absolut mest fascinerande som finns, dvs. vården. Hur som helst, när jag kollarde min inkorg hittade jag ett mejl från Djurgården, där det stod att jag har blivit utsedd till februari månads Djurgårdare, att jag har vunnit en signerad matchtröja och där jag fick frågan vilken storlek jag ville ha. Fattar fortfarande inte om det är ett skämt men det finns inget som tyder på det, har fått mejl från dem förut och det är från en dif.se adress men man vet ju aldrig. Är misstänksam mot sånt där av naturen, men blev hur glad som helst ändå. Jag vinner ju aldrig något annars, så någon gång ska väl vara första gången. Som om inte det räckte för min stilla lycka så har jag under kvällen kommit fram till att F och J befann sig på samma kryssning och därmed samma båt i lördags, och det är så jävla ironiskt att jag dör. De två människorna jag aldrig skulle sammanföra för allt i världen befann sig alltså under samma tak. Utan att de hade en aning om vem den andres existens eller närvaro, eftersom den enda gemensamma nämnaren egentligen heter Kristin. Guuud jag dör, jag dör av garv, det är bara för bra för att vara sant.... Det här kommer jag leva på i flera veckor, livets ironi is the shit!


I'm not Jesus

Förra året var egentligen ett ganska bra år, och fort gick det också. Eller under den första halvan hände det väl inte så mycket men sen i somras har det varit ganska full fart hela tiden, och jag älskar det. Det slog mig på nyårsafton när en snubbe bad mig berätta om vad jag skulle minnas från 2007, och det finns ju hur mycket som helst som är värt att minnas. Har träffat jättemycket nya människor som jag vet att jag aldrig kommer glömma vad som än händer, och har fått uppleva så mycket nya och helt galna saker. Visst har saker gått åt helvete också, men det antar jag att man får räkna med om man har bra flyt ett tag. Jag ångrar iaf ingenting, vilket jag kanske borde göra, men ser ingen mening i att gå omkring och ångra saker som inte går att få ogjorda. Det känns också som att jag ändå utvecklades ganska mycket under det förra året, jag lärde mig iaf mycket om mig själv och det är ju alltid positivt. Inget ont som inte för något gott med sig heter det ju. Man skulle kunna säga att jag gick in i 2007, intet ont anandes, och kom ut som en annan, mindre naiv människa, fylld med erfarenheter. Gud vad corny det låter men det är ju så.

Det här året ska fan bli det bästa året någonsin, och den enda som kan se till att det blir bra är ju faktiskt jag. Jag tänker inte låta min lycka bli beroende av andra människor, även om jag vet att det finns många därute som kommer att bidra till att det här blir ett bra år. Året började ju faktiskt bra om man ser till de allra första timmarna, och om resten av året kommer gå i det tecknet kommer det bli grymt.

Avslutar med några rader förgyllda av underbara Corey Taylor. Jag känner mig träffad.

"Do you remember me?
And the kid I used to be?
Do you remember me?
.........................................
I'm not Jesus,
I will not forgive!"

Första dagen

Här sitter jag och försöker hålla mig vaken men det känns som att sängen drar i mig på något konstigt sätt. Försöker vända dygnet rätt för jag vet inte vilken gång i ordningen men det går sådär. Snart faller jag nog för frestelsen trots allt. Anledningen till den här tröttheten stavas såklart nyår, speciellt när de få timmars vila jag fick spenderades i en iskall källare på en gul soffa med en hängmatta som täcke och med snarkningar i örat. Nyår firades alltså i en helt underbar villa i Stuvsta, alltså den var så fin vilket jag också gick omkring och upplyste värden och dennes pappa om när han väl kom hem, och kändes som en så fin inramning på nyårsafton. Var väl runt 40 underbara pers och ett jävla drag där, riktigt kul var det faktiskt. Champagnen gick nog ganska rätt upp i skallen på oss alla med ganska varierande effekt, haha ja gud mina tokiga kvennor. Och gumsan du är så fin, tro inget annat ♥ Tack så mycket alla människor som gjorde nyår till vad det blev, och speciellt värden för jag skulle inte vilja vara den som blir tvungen att städa bort alla dessa flarror, chips, tuggummin, risgryn, glasbitar och gud-vet-vad som befann sig överallt i det där gigantiska huset. Egentligen måste man vara galen om man bestämmer sig för att ha nyårsfesten hemma hos sig.