Uppdatering

Happ, ytterligare en söndag som jag sitter här med tjuriga föräldrar i hälarna. Fattar verkligen inte att de inte fattar att hot och utskällningar inte kan få mig att anpassa mig efter dem. Nu ska morsan tydligen dra in de extra pengarna som jag har fått utöver mitt studiebidrag också, bara för att jag kom hem tre igår. Det var inte det att klockslaget i sig var så farligt men vi hade bestämt tolv innan... Eller rättare sagt så hade hon bestämt tolv. Men vem är hemma då liksom? Hon kan fan dra in hur mycket hon vill för om jag har kul tänker jag inte åka hem hur mycket de än ringer på mig. Det här kriget har pågått ett tag men nu har det verkligen trappats upp och tro mig när jag säger att jag inte tänker ge mig i första taget.

Känns som jag har jäkligt späckat schema hela tiden och det kanske ligger något i det mamma säger att jag aldrig är hemma men skönt är väl det egentligen. Men helgen var ändå lugn, var hos Fille i fredags och skapade en kvennokväll med mina kvennor istället för den planerade grabbkvällen, var hos Ina igår och drog sedan till Jonas där han, Madde jag och Janne hade någon typ av lekkväll där vi spelade bubblan, löste rebusar och ritade såna där gubbar som man skickar runt. Kul var det iaf.

Annars har jag kommit underfund med lite annat och vet inte om jag ska skratta eller gråta egentligen. Så därför tackar jag gud för Tomas som lyser upp Idol.

Tomas!  Han gör det verkligen värt att följa skiten. Jag är kär alltså.

Operator please

Alltså fattar inte vad det är med den gruppen bestående av småglin men herregud vad den här jäkla låten sätter sig på hjärnan. Och måste erkänna någonstans att jag gillar det här. Lite grann ibland iaf. 

"Operator operator please, I think my brain has got a disease"

 image46

Citaten som sammanfattar min helg

"2007 är ditt år" / Florry

"Fan vad det luktar finlandsbåtshytt härinne" / Jonas

"I spent my youth, breaking down the walls my father built" / Chris Cornell