Bjällerklang

En riktigt god jul på er alla nååågot i efterskott. Men ändå, bättre sent än aldrig. Hoppas ni har haft en bra jul och att ni inte har spenderat lika mycket tid på att bråka med föräldrarna som jag har gjort... Men julen var ändå helt okej, fick inte lika mycket julklappar som vanligt i år vilket var skönt, och så stygg som jag har varit så förtjänar jag väl inga julklappar alls egentligen... Känns som att allting med hela julen börjar kännas väldigt blasé på något sätt, eller så är det bara jag som har blivit gammal och gaggis. Halva julaftonen spenderades hostandes, andra halvan spenderades med att spela stockholmsspelet. Det var skitsvårt.

Nu börjar det verkligen krypa i fingrarna på mig, jag har inte lämnat huset överhuvudtaget sedan i söndags och hela den här grejen med att ta det lugnt gör mig bara stressad när jag tänker på allt jag ska hinna med under lovet. Herregyud så sjukt mycket folk jag ska hinna träffa, och födelsedagar som ska hinna firas, och filmkvällar som ska hinnas med, och körning, och brorsan ska man hinna umgås med när han kommer hem också. Och kanske man vill klämma in lite, lite plugg och något krogebsök eller något sånt däremellan. Har redan hunnit med puben två gånger under lovet, kände mig mycket vuxen då vi kom in på en med 23-årsgräns och en med 20. Fast inte så svårt som tjej. Har dessutom hunnit dissa en mycket oväntad fest redan, och alla som känner mig vet att jag hatar att dissa fester så det känns inte alls bra. Men ni hade nog kul ändå ;). Jaja, ikväll ska jag se saw 4 med ett gäng verkar det som, tycker mest att det ska bli skönt att lämna huset. Såå lär inte spendera många fler kvällar hemma alls det här lovet om det blir som jag har tänkt mig, och det ska det fasiken bli. See yaaa!

Mer än bara sms ;)

Regler:
1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Ja de tänkte vi ;) e på jobbet nu.. Ska bara stänga och duscha sen hämta jonas.. Vilken tid och vilken adress? Puss

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jaha nu sitter jag här igen och väntar på mitt andra samtal haha. Jag e värsta stamgästen här nu. ;-)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja jag vet... men shit happens. XD

Vilket sms blev du mest berörd av?
* KUUUUUK * Julkuken har startat.. Sänd kuken till alla dem du håller om, och se hur många kukar du får tillbaka. Får du1-3 är du ett ok knull. Får du 3-4 är du ett gott skjut. Men får du 4-5 är du den bästa slynan som finns. Sänd den gärna i retur. ;-) God kuk.

Vad säger din pappa innan du går och lägger dig?
Det va en gång en svart pappa med hans svarta son de skulle resa från usa till london. Under flygresans gång säger piloten "The fuel tank is getting empty, we have to throw out the luggage" Bagagen slängdes ut men efter ytterligare några minuter så säger piloten "the plane is still too heavy, im sorry but we have to start unloading people. To make it as fair as possible we do it in alfabetic order. So first off are africans.. No response.. ok black people? No answer.. Ok coloured people? No response.. Hmm dark people? Still no answer.. Then the kid said, "but dad, i thougt u said that we are proud african black coloured people? "..... "yes son, but today we're niggers"  Kul va! :)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej hej. Gillar du mig?

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja då vet jag! du som bor i bromma!? jag ska upp till tjejen o reda upp lite problem. vi får höras i nästa vecka! kram på dej!

Vad vill du höra mest av allt?
Åh vad bra!! Grattis! :-) Rök inte för mycket nu bara ;-)


beautiful veins end bloodshot eyes

Den här helgen har nog ändå varit bra för mig på många sätt. Egentligen hade jag ingen lust till någonting men eftersom jag inte kan banga fest blev det Candy i fredags och "maskerad" hos Jossan i lördags. Så det känns mycket bättre nu, mycket tack vare att jag har fått umgås med mina älskade kvennor. Alltså jag skulle nog inte ha mått så bra om jag bara hade stängt in mig själv med mina tankar och allt annat. Det var ändå en kul helg, sjukt bra drag på candy och jätteroliga människor hos Jossan och jag klarade faktiskt en helt vit kväll på krogen utan problem. Man mår så mycket bättre efteråt så det är verkligen att rekommendera, även om man får lite konstiga frågor från heta bartendern. Vi startade upp dansgolvet ändå, och vi startade upp festen hos Jossan också tycker jag. Vi är såå grymma.

Har kört som en annan tok också med pappa, bila alltså. Vi hyrde som sagt en manuell bil den här helgen och har sammanlagt kört i ungefär tio timmar och 59 mil. I lördags åkte vi till Arboga och älskar verkligen att köra motorväg. Helt underbart att gasa på i 140. Jag vet, jag är sämst i världen på att hålla hastighetsbegränsningarna, Tom tycker jag borde bli rallyförare. Fast det är lättare på motorvägen än på typ 50-sträckor, där är jag absolut sämst. Så det känns iaf som jag har lite mer körvana nu, även om stadkörningen fortfarande känns lite sådär. Så allt festande och körning har lett till att jag är helt slut, ibland känns det lite som att jag flyr från något, mig själv kanske, genom att göra så. Fast jag vet vad jag måste ta tag i härnäst. Vet bara inte hur.  

Fuck

Fuck fuck fuck inte igen. Fan att jag aldrig lär mig. Nu fan måste det bli ändring på mig. Fan att jag ska vara så jävla mesig och ha så jävla svårt att sätta gränser. Jag vet att jag måste få testa mina gränser just för att jag inte riktigt själv vet var de går, eller rättare sagt så visste jag inte var de går. Nu vet jag, lite bättre iaf. Fuck ändå. Skylla på dig skulle jag kunna göra, men faktum är att det till stor del är mitt eget fel. Så fan ta dig Kristin, nu måste något hända för det här är verkligen inte värt det.


Det enda positiva är väl att körningen börjar gå lite bättre. Körde omkring i 140 minuter idag och gick upp 5.30 trots att vi var lediga. Fattar bara inte hur jag ska kunna fokusera på historian nu. För det går verkligen inte. Jag vill verkligen fixa det här provet, men vet faktiskt inte hur det kommer gå nu. När det är mycket annat som snurrar runt i skallen är det verkligen inte lätt alltså. Det kryper en nyckelpiga på mitt bord. Var bara tvungen att säga det. Men jag känner mig avtrubbad och nertryckt på något sjukt sätt.

Snus och noisette

Nu har Ellan och syster och åkt hem, de har varit här sen i torsdags och det var verkligen ett bra tag sen jag såg dem sist så det var kul att träffa dem. Ella har blivit så jäkla stor, känner mig gammal och gaggig men det är verkligen helt sjukt vad fort tiden går. Nu är hon ju snart två år den lilla tösen. Såå söt är hon verkligen, så länge hon inte skriker iaf... Hon hittade en snus under en av våra stolar, det var rätt komiskt men så jävla äckligt. Ingen aning om hur länge den har suttit där eller vem som satte dit den, men så gör man verkligen inte om man blir hembjuden till någon. Speciellt inte under en sjuan-stol... 

                                 image51

Alltså vad är det här? Upptäckte nyss att de har tagit bort noisetten från de där marabou-askarna.. Vad ledsen jag blir. Var ju min favorit.

Big brother^10

Alltså guud vilken sjuk kväll det var igår. Var tusan ska man börja. Åkte runt tolv pers som mest i den där lilla "partyvanen" och tror att alla i "baksätet" kände sig ganska mycket som illegala flyktingar. Framsätet var ju faktiskt mycket mysigare ;). Kvennerna började kvällen hos Florry med åtta andra roliga/skumma/fina snubbar, men pga. av en person kunde vi inte vara kvar där, så vi fick agera vakter och dumpa denna person vid tunnelbanan. Vidare till stan men eftersom vi inte lyckades komma in någonstans blev det bastu resten av kvällen. Säger bara det alltså, om det är någon som tycker big brother är extremt skull ni sett oss igår. 100 gånger värre typ. Herregud. Och jag måste verkligen skärpa mig. Blir bara så sjukt trött på mig själv ibland. Fast kul var det.