You know that I'm no good

Nu har påsken i princip kommit och gått, och vad har jag gjort egentligen? På skärtorsdagen var jag hos Johan och drack saft. Seriöst alltså. Dessa snickare ^^ Och vad är grejen med vita skåpbilar? Ger mig alltid kalla kårar och konstiga minnen... Långfredagen blev verkligen en lång fredag, med jobb 7-16 och sedan en liten sväng på puben med Florry och Madde. Fast jag målade påskägg med gamlingarna på jobbet, så gulligt. Det fick jag 160 spänn i timmen för liksom. Höhö. Igår på påskaftonen tvingade jag iväg päronen och så kom tjejerna hit och frossade tillsammans med mig, det var en mycket lugn men mysig kväll. Vi spelade fia eller som det också heter, "krissan med knuff" till tonerna av Abba. Kvällens skönaste citat var helt klart "nedrans sopprot" med svaret "hårda ord från liten kropp". Idag har jag tagit det så lugnt att jag har lust att spy, har massor av göra men det enda jag har lyckats åstadkomma var en sväng med bilen och en halv sida i matteboken. Nu är tjejorna och kth-boysen antagligen på toxic medan jag sitter här och ugglar, men jag är verkligen inte på krogen-humör. Allmänt seg och trött på bakslag på bakslag på bakslag som jag är. 
För övrigt så tycker jag att alla föräldrar verkar veta alldeles för mycket om mig. Idag sa Maddes pappa att "Kristin är nog inte så oskyldig som hon ser ut". Det kommer nog inte som en nyhet för så många runt omkring mig, men när föräldrar också börjar komma till insikt blir jag lite rädd. De kan gärna ha kvar illusionen om mig som snäll liten flicka.


Värsta värsta

Jag sa att jag skulle skriva ned det här så nu ska jag fan göra det också. Vid ett blomsterstånd i Gamla stan precis innan postmuseum utspelade sig följande lilla scen.

Jag: Jag kan verkligen ingenting om blommor...
Sara: Du kan ingenting om matlagning heller.
Jag: Och inte kan jag sy.
Sara: Men du är bra på att sära på benen...

Höhö, ta det så seriöst ni vill ^^


OOh snackade med Florry nyss och vi har värsta planerna, vi ska jobba ihjäl oss och åka någonstans låångt bort i höst eller vinter. Kanske blir det USA, passar ju bra eftersom Florris har en släkting några mil från San Fransisco som vi förhoppningsvis kan inkvartera hos oss. Gud vad kul det skulle vara, jag vill åka nuu. Ska verkligen se till att det blir av. Passar så bra eftersom ingen av oss ska plugga vidare direkt heller. Mejlade nyss Dif också, tänkte börja jobba ideellt som dif-värd. Vet knappt vad det innebär men man får gratis inträde till alla hemmamatcher iaf. Hoppas hoppas att det fortfarande finns behov av det, för det låter så nice. Kommer ju ha rätt mkt tid i höst antar jag när jag kan pyssla med sånt där^^.

Sexig jude

Såhär dagen innan religionsprovet som jag inte orkar plugga till måste jag passa på att slänga in en bild på Ami James, en av tatuerarna i Miami Ink. Han är definitivt den största anledningen till att jag inte kan slita mig från det programmet, "min typ" i ett nötskal. Är detta Messias?

              ami

Bad

"Mad, bad, and dangerous to know"
Så står det på ett bokmärke vi har, tydligen sagt om Lord Byron av Lady Caroline Lamb. Fast jag vet nog en del andra det stämmer väldigt bra in på, speciellt en viss herre. Mina föräldrar är tydligen väldigt oroliga över mitt umgänge numera. Imorgon säger jag bara, då jävlar alltså kvenner.

Btw, såg nyss att jag fick mvg på matteprovet. Alltid något positivt.

The break

Knasigt och hektiskt lov har det varit, och har inte hunnit med mycket av de där praktiska sakerna jag skulle göra, typ plugga och läsa. Fast det är å andra sidan inte så lätt när man knappt har hunnit vara hemma. Inledde lovet, eller avslutade väl snarare skolveckan med första provet i matte E, och jobbade sedan fredag-måndag. Helt slut blev jag, och hann dessutom bli riktigt trött på allt där under den tiden, vad mycket bitterhet det finns där som jag inte alls la märke till i början. Har iaf fått börja ta mer ansvar nu, även om jag fortfarande gör en del små misstag vilket vissa tydligen inte klarar av. Men alla måste vi ju börja nånstans.
På tisdagen var Ina och jag och myste hos Sara, bakade kladdkaka och kollade de två första saw-filmerna. Slaggade över på bäddsoffan och låg och pratade barnförbjudet in på småtimmarna. Sedan när onsdagen kom var det bara att dra iväg till körlektionen, och helt slut som jag var i huvudet efter att inte ha sovit speciellt mycket glömde jag totalt bort hur man parkerar, eller ja parkera är väl inte så svårt, men att korrigera en sned parkering då.
På torsdagen drog jag och alla kvennorna till Rönnerberga, en konferensanläggning där Florrys snälla moster lät oss bada gratis. Vi var helt själva i anläggningen så då får man passa på att utnyttja det maximalt, vilket vi också gjorde på vårat eget speciella sätt. Iaf jag och Ylva hihi. Sedan drog vi in till stan, käkade middag på kungshallarna, och fick sedan en impuls och drog till någon typ av fjortissuparkväll där iaf jag inte kände en jävel.
På fredagen var jag i stan med pappa, kollade bokrean höhö, sedan blev han sur som vanligt och drog hem medan jag klippte mig och kollade runt lite. På kvällen blev det en nice krogkväll, första gången för Saras del.
Åsså lördagen eller snarare imorse, det dök inte upp så mycket folk på Florrys lilla hemmafest som vi hade räknat med så för att få lite drag bjöd vi dit några personer som vi kanske inte borde ha bjudit. Som vanligt när man träffar dem så blir allting helt galet, och den här gången var inget undantag. Mjöl i hela skafferiet, tops över hela huset, kaos i vartenda rum och framför allt denna jäkla stöld. Hur lågt kan man sjunka egentligen? Lider med dig gumsan. Skäms fan över allt som hände med Mr. Criminal. Enough is enough, det här var droppen alltså. Hade verkligen kul och trodde faktiskt att jag nästan att jag kunde lita på de här människorna men jag är för jävla blågögd, vill fortfarande inte tro det här om någon. Det går verkligen inte att lita på folk, och jag har mina misstankar. Nu ska vi fan lösa det här tillsammans kvenner, för sånt här kan vi bara inte tolerera.