Nytt från personalrummet

Här sitter jag på Cityakutens privatpraktik och skriver. I personalrummet, som för övrigt är jäkligt fräscht; det finns massa gott man kan småäta på här, men jag mår ganska illa för tillfället efter att ha druckit 24 g salt. Eller jag fick inte i mig allt, mådde för jävla illa så det var väl ungefär hälften. Men ändå, det var det sista på min labb, nu återstår bara ett blodprov. Har aldrig varit här förut, mamma brukar vara på den vanliga mottagningen men det här var inte så tokigt. Skulle kunna komma hit oftare bara för att hänga liksom, sitta och kolla i gamla elle-tidningar och snylta kakor. (Herregud, kollade i en nyss och Kate Moss är för tusan med på var och varannan sida) Alla är så himla trevliga här också, vill passa på att berömma och tacka alla sköterskor som tagit proven och alla läkare jag pratat med.

Idag gick mina älskade skor sönder. De har alltid varit lite trasiga, köpte de ju begagnade på Läkarmissionen men idag lossnade hela ena sidan på väg till jympan. Satan, jag älskar verkligen de skorna. Fick tejp i receptionen på Kth-hallen, men den håller på att lossna nu och jag måste ju ta mig hem också... De skaver och ger röda märken på fötterna, men jag älskar dem ändå. De är ju så fina, jag vägrar slänga dem. Så det så. Annars idag har jag som sagt haft idrott, Leo och Ferni höll i lektionen idag, som bestod av salsa och vals. Sebbe och jag ägde verkligen "dansgolvet"... Eller kanske inte. Dessutom har jag lyssnat till en historia om hur man fångar en rosa elefant inte mindre än två gånger idag.

Imorgon bär det då av till Öland. Ska bli kul, och skönt att komma bort från Stockholm ett tag. Linus planerar tydligen att undvika mig, bönderna verkar vara lite rädda för oss farliga stockholmare... I värsta fall kan vi altid ragga upp några Kalmar-brats som vi gjorde i somras. Fast de var helt körda i huvudet.

Stackars Herman som alla vill pussa på... Nu fattar väl ingen annan än jag vad jag snackar om, men det har att göra med några söta ungar på tunnelbanan i morse. Kunde inte låta bli att garva för mig själv. Haha, förresten kom det nyss in en läkare här som undrade vem jag var, och som tydligen ska leta upp min mamma för han vill se hur hon ser ut och veta om hon är trevlig. Dessutom sa han att han "ska köpa en dvärgschnauzer(?) när han kommer i sina bästa år vilket är om ungefär ett år".... Hett skvaller från personalrummet!

Dagens värmlänning:
Frida. Det är din tur nu.

Min dagens

Dagens Johan-konversation:
Jag - Jag måste lägga in min skinka i kylen...
Johan - Det var det värsta jag hört, ska du lägga in din skinka i kylen!...

Dagens måltid:
Stoffes biologi breddnings-objekt, dvs. den ruttnande potatisen, mina bakteriodlingar skinkbitarna toppat med mysig, varm näringsagar...

Dagens värmlänning
Johan.

Dagens låtar:
Rockstar Supernova - "Be yourself and 5 other cliches" (För att jag inte kan få ut den ur hjärnan)
the Doors - "People are strange", "Hello, I love you" och "Riders on the storm" (blir alltid så lugn av den, äkta LSD-musik) 

Dagens telefonsamtal:
De timslånga med Ylva, Madde och Florry som har gjort att det inte blivit mycket plugg. Men ska man till Öland så ska man.

Dagens mamma: (när jag skrev på mitt idrottsarbete, om kost och motion)
- Var får du in alkoholen då?

Dagens nyhet:
Min nya design på bloggen :P Very goth..

Dagens ångest:
Att jag missar Fernis hasch-ring på Valborg....

Dagens bild:
Den på Jim Morrison från igår.
Den bilden vill jag ha på en t-shirt.
Upp och nedvänd.

Musica

Nu ska jag skriva ett helt inlägg om musik, bara för att det är så kul!

Vill börja med att säga att Hair är den bästa musikalfilmen i hela världen. Den gör mig glad. Jag är född under helt fel årtionde känns det som.
Detta är troligen anledningen till att jag inte kan klippa mig. Men nu känner jag dock jävligt starkt för att bara kapa allt hår, det är slitigt, jobbigt, och i vägen.

Nine Inch Nails har släppt en ny skiva som har fått bra kritik. Gillar den nya låten, men inget slår closer.  Älskar Trent Reznor, han är så jäkla konstig och jag älskar sådana som han... Han har väldigt speciellt utseende, kan inte sätta fingret på om han är jävligt vacker eller jävlig ful. Hur som helst gillar jag att titta på honom.

Jag gillar den här låten, faktiskt. Coolt att Corey är sångare i Slipknot också. Ibland är Slipknot bäst, när man är på rätt humör. Och när det kommer till Vermilion kan jag kan inte bestämma mig för om ettan eller tvåan är bäst.

Personligen kan jag säga att jag tycker att mycket mainstreamrock saknar något, har inte kunnat sätta fingret på vad, men det känns inte som det är uppbyggt från grunden. Jag är själv uppvuxen med allt från 60-talet; Beatles, Stones, Elvis, Simon and Garfunkel, CCR, Supremes, the Doors, Jefferson Airplane, Donovan osv. Det var en helt annan känsla i musiken då, och eftersom det var sådant jag hörde när jag tog mina första steg har den ändå lämnat något typ av spår i mig. Kommer alltid älska gammal musik. Och ingen kommer i närheten av såna underbara riff idag. Det är både synd och skam. (Vad tusan gör förresten snubben med vita brallor i vänstra hörnet överhuvudtaget där?!..)


                         Jim

Jim Morrison är kung!

Då bättre sysselsättning saknas

Fredagsfikat igår fick en liten makeover då vi var hemma hos Madde istället för på stan. Där lyssnade vi på Eddie Meduza och åt bullar, det var mycket trevligt. Vi försökte också komma fram till en tid då vi ska åka till Öland, men det gick sådär... Förresten så finns det vissa saker som gör att min bojkott mot h&m kan upphävas, som boxarlinnena jag köpte igår. Det var ju perfekta boxarlinnen... Annars är jag inget stort fan av h&m, visst kan de sina grejer, men alla köper kläder där och det känns massproducerat och tråkigt. Vissa saker dock som sagt...

Måste få skryta lite med att jag lyckades få mvg på matteprovet, det provet jag skrev magsjuk och med feber. Känner mig rätt stolt faktiskt. Det vi gör nu i matten fattar jag dock tyvärr inte ett piss av, trigonometriska identiteter och trigonometriska funktioner för godtyckliga vinklar och såna goa grejer. Kan inte fatta att det ändå är samma kapitel som det vi gjorde nyss, det var ju lätt men det här är svårt...

Igår diskuterade vi, eller jag låten cocacola-cowboys (av imperiet) med mamma. Det slog mig att cocacola-cowboys är en negativ omskrivning för jänkare, eller det kanske är negativt i sig, amerikanare då. Har inte tänkt på det förut. Måste köra ytterligare ett citat av mamma, har en del men hon säger ju så mycket bra, apropå uttrycket kamrat.
- I socialist-och kommunsiststater är du kamrat tills du får en kula i huvudet.  
För övrigt snackade hon med Linus på msn, det tyckte jag var ganska roligt. Hon: "det plingar här nu, vad ska jag göra?"

Kollade på "once upon a time in mexico" också, har sett den förut men inte hela, vad som helst där Johnny Depp är med i är ju sevärt. Han är underbar...
Idag har jag bakat rulltårta, och pysslat ihop ett kollage med gamla bilder på mamma och min moster och mormor, blev rätt fint tycker jag. Känns konstigt att ha bilder av typ kändisar på väggen, medan de människor som egentligen betyder något hamnar i skymundan. Den enda kändisen jag har en bild av på mitt rum är Johhny Depp såklart, en liten. Och en på Kate Moss och landslaget på anslagstavlan. Men inga andra. Det enda jag överhuvudtaget har på väggen är en kalender, en liten tavla och en nyckelknippa med en massa gamla rostiga nycklar jag hittade hos mormor. Lite originellt sådär... Fast ska sätta upp lite bilder, måste bara ta tag i det.

   

Mitt fina kollage, gillar speciellt bilden i högra hörnet, syns inte så tydligt men det var fin vinkel och melankolisk stämning över den. Hehe. Den andra bilden föreställer pappsen för väldigt länge sen, kan inte fatta att det är han. Ni skulle se honom nu alltså, det är ingen som tror på mig när jag säger att det är han. Han var ju faktiskt ganska snygg...
Snart ska jag till Florry och spela sällskapsspel eller nåt, så nu kan jag inte sitta här längre. Ha en bra kväll alla!

Här sitter jag

Igår var en ganska flummig dag, med framtidsresan och treornas projektredovisningar, och studsande trähus, men vårt lysande papper "vann" ju.... 
Idag hade jag utvecklingssamtal och det var väl som vanligt, "seriös diskussion" med Richar och Stoffe på engelskan, annars har det inte hänt så mycket och jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren. Kollade i en tidning idag med massa sommarbilder och fan, den här sommaren ska helt klart bli den bästa någonsin. Jag vill ha världens största grillfest här hemma, så jag tänkte tvinga iväg föräldrarna till Öland, och bjuda alla jag känner på något sätt... Ååh, och så längtar jag till Öland, till ön överhuvudtaget, jag har halvt om halvt vuxit upp där, har varit där flera gånger per år sen jag föddes, och jag vill dra ner med ett stort jäkla gäng dit också i sommar. Om jag får ha huset alltså, men det ska jag. Spelar ingen roll om jag lyckas få med nån med körkort eller inte, i värsta fall tar jag bussen och det kan ju bli lite knepigt utan bil när man väl är där men det går alltid.. Skulle vara kul iaf! Fast snart bär det av till Öland för min del ändå, ska ju fira Valborg där...


Måste bara berätta om en dokumentär jag såg när jag var sjuk, om skilsmässor på persiska eller vad det var, helt sinnessjukt ju. Det var en kvinna som ville skiljas med sin man för att han skaffat en annan fru bakom ryggen på henne, det är lagligt där men då måste han först ha fruns tillåtelse. "Ers nåd" som han som jobbade med sådan frågor hette tyckte att hon betedde sig barnsligt och tyckte att hon skulle sluta klaga... En annan som tagit ut skilsmässa fick inte behålla sina barn, och det var hela tiden kvinnan som fick böja sig för mannen och hans villkor. Och "ers nåd" skakade bara hand med männen.. Jag tycker det är upprörande, och man tänker att så är det inte här, men å andra sidan tycker jag att nästan alla mina tjejkompisar har fått böja sig och anpassa sig på ett eller annat sätt för sina pojkvänner. Inte lika tydligt, men ändå förnedrande. Det ska inte vara så, men de enda som kan göra något åt det är i slutändan vi tjejer...

Min underbara helg

Nu ska jag berätta om den vidrigaste helgen jag varit med om på länge. Det började i fredags. Självklart var det fredagen den trettonde. Jag mådde väl inte så jäkla bra, men jag tänkte inte så mycket på det och gick till skolan och skrev matteprovet. Det var under detta som jag märkte att jag började må dåligt och känna mig febrig. Jag skrev hur som helst klart det, kändes faktiskt ganska bra, (om jag får bra resultat kommer jag vara jävligt stolt, annars kan jag bara skylla på att jag var sjuk) sedan började jag må så jävla dåligt att jag började gå hem. Innan det hade jag seriöst övervägt att åka til Cityakuten och göra den där saltbelastningen och träffa tjejorna, men det var tur att jag inte gjorde det. På vägen hem spydde jag två gånger; en utanför Vasaparken och en i Kristineberg. Jävla tur att jag gick av tåget alltså. Lite pinsamt, men vad kan man göra? Kämpade mig hem på cykeln, och väl hemma upptäckte jag att syrran också låg helt däckad.
Det första jag gjorde var att spy, och det fortsatte jag med ganska många gånger, tills allt jag hade i magen kommit upp, men inte ens då slutade det, nejdå, jag fortsatte att spy upp ingenting.. Har aldrig känt mig så mycket som ett djur som när jag låg där, kände mig så vidrig och det var så hemskt. Helt utmattad däckade jag på badrumsgolvet och låg där och krampade ett tag, tills jag tog mig in till min säng och pappa kom hem med Ella som också var sjuk. Det var alltså magsjukan hon smittat oss med, Ella alltså, hon blev förmodligen smittad på tåget. Och magsjukan är i princip samma sak som kräksjukan fick jag reda på. Jag har aldrig varit så utmattad i hela mitt liv förut tror jag, kunde inte resa mig upp själv och om jag lyckades mådde jag så jävla illa att jag var tvungen att sätta mig igen. Hade 39 C°, men jag kunde ändå inte dricka och behålla det.. Messade med Mirja på nedervåningen som kom upp med underbar juice, och om jag tog lite gick det. Men det var svårt, med tanke på hur jäkla törstig jag var, och jag har fan aldrig druckit något godare. Det var det enda jag upprepade som något mantra; "Gud vad gott det är" och "jag vill inte spy igen".
Sedan låg jag och feberyrade hela natten, massa konstiga mattegrejer, men det värsta var ändå illamåendet. Det brukar försvinna när man spytt men det gjorde det ju inte nu, det satt i hela natten och jag kunde inte vända mig utan att få spykänslor igen. Blev så jäkla trött på att ligga ner så jag kämpade mig sittande och somnade så ett par gånger. Hade totalt sju kuddar i sängen då. Sedan blev pappa smittad och den enda friska i hela huset var mamma... På lördagskvällen fick Ella och Mirja skjuts hem av Anders som också var sjuk, fast "bara" förkyld. Kul att få besök av en sådan smittpinne, det här besöket blev inte direkt som vi tänkt oss...
Hur som helst, spydde inget mer efter det men har fortfarande ingen aptit och det enda jag ätit på två dygn är i princip en barnmatspuré, en banan, några rostade mackor med smör på, lite youghurt , lite oxfilé som smakade skit och lite chips.. Mamma försökte tvinga mig till skolan idag men då blev jag jävligt förbannad, jag är fan aldrig sjuk och borde få vara hemma när jag i princip aldrig varit såhär sjuk förut. Dessutom skulle jag inte hinna med labrapporten om jag gått... Hon gav med sig och nu sitter jag här. Mycket intressant för alla att få läsa om min sjukdom förstår jag, men jag var verkligen tvungen att få ur mig det. (usch hihi, flashbacks till helgen där)

Åk fan inte till akuten om ni har kräksjukan! Vissa åker till akuten för allting, men den smittar ju så jävligt så sen är den omöjlig att få därifrån. Dessutom är sjukhusen redan jävligt överbelastade. Har hört att personalen blir sur på folk som kommer dit med sådana sjukdomar..

Tänkte förresten skaffa någon typ av bildsida, men jag vet inte vilken man ska satsa på. De enda jag känner till är typ mypix, flickr och bilddagboken men har ingen aning om vilken som är bäst. Någon som har något tips?

Ett inlägg

Fy fan vad jag hatar den här sidan, när jag ska publicera ett inlägg loggas jag bara ut och trots att jag kopierat skiten går det inte att klistra in det. Nu har ju hela mitt underbara inlägg försvunnit. Det förra inlägget jag skrev höll också på att krångla riktigt mycket, fick vänta ca. 20 minuter, sedan loggades jag ut utan att något publicerats, fick vänta tio minuter på att loggas in igen osv. Var så jävla förbannad då, gick ner och rev upp allt pappa bäddat till Mirja och Ella, slog med täcket i golvet tills jag fick ont i armen, rev sönder ett kollegieblock och tröståt ett par lingongrovor med jordnötssmör. Jag kanske verkar lugn, men när jag blir förbannad ryker stolar åt alla möjliga håll, telefoner likaså och dörrarna hänger osäkert på sina gångjärn.. Bara så att ni vet. Haha, när min kamera krånglade dängde jag in den i en lykstolpe flera gånger så att den blev helt bucklig och gick sönder ännu mer...

En grej jag inte fick med förut var att jag hade läst en krönika om Bob Dylan, jag trodde han var vänster men han är tydligen höger. Det stod nåt om att han inte gillade sina vänster-fans eller vad det var, känns inte så viktigt nu, men jag blev glatt överrraskad iaf. Håller för övrigt på och läser han memoarer nu, och om man bara tänker efter är det ganska tydligt...

Ella och systeryster är här nu, det var roligt fram tills inatt ungefär.. Igår var allting så himla bra, ellan gick omkring (hon kan gå nu!) och släpade på en ko hon hittat här, och sa hejdå hela tiden. Hon är ett år kanske man ska tillägga... Nu är hon dock magsjuk, vilket inte är lika kul. Idag spydde hon på parketten och mattan, och det föll på min lott att torka upp det. Spyor har man ju torkat förr (vissa har svårt att pricka toaletten), men den här bläbärs/colaspyan var något nytt. Tur att man är härdad och i princip uppvuxen med Jackass. I morse fick jag dra till Ica och införskaffa cola och blåbärspuré, helt normal kombination sådär, jag blev bara så sugen.. Nä, till Ella alltså, och det är alltid någon från min gamla skola som jobbar där.. Jag har hållt på och pyssalt och sprungit små ärenden hela dagen; slängt blöjpåsar, fixat pizza, tvättat och hängt tvätt, vaktat ongen. Är inte van vid sådant men det har gått bra, trots att hon är lite gnällig nu. Hoppas hon blir bättre tills imorgon och att ingen blir smittad.

Imorgon har vi matteprov, i trigonometri. Det är verkligen lätt. Kommer säkert gå uselt bara för att jag sa så, men det känns som det, trots att jag inte hunnit plugga så mycket. Det är ju bara att kolla vilka vinklar som finns, om det finns någon rät, och annars använda sinus eller cosinussatsen. Det enda svåra är egentligen bevisen och trianglar inskrivna i prismor och grejer, tycker jag iaf. Om mvg-uppgifterna imorgon är lika lätta som i boken kommer det nog gå bra. De är egentligen inte svårare än a-uppgifterna, det är bara fler sidor och vinklar att räkna ut. Känner mig lite övermodig men ändå. Jaja, nu ska jag gå och kolla hur det står till på nedervåningen, efter att ha väntat en kvart eller så på att det här ska publiceras förstås...

Jag älskar Björn Rosenström

Okej, jag erkänner. Någon som vill hänga med till Tantogården 8:e juni och se honom?? Om jag inte misstar mig är det samma dag som vi slutar skolan...  Det är ju perfa. Ett hett tips är att man kan ladda hem hela Syster Gunbritts hemlighet från hans hemsida, i rar-format och helt lagligt. Fast bara till sista april eller något sånt. Det måste nästan vara det första lagliga jag någonsin laddat hem. Herr Rosenström är generös.

Ska försöka skriva ett kort inlägg. Har insett att jag har stora problem med det där, jag kan helt enkelt inte fatta mig kort när jag skriver. Men idag kan jag försöka, är grymt trött och tror att jag ska gå och sova snart. Idag började då skolan igen, helt okej, hade som vanligt en tävling på engelskan. Orkar inte förklara men jag fick ihop tre ord; ice-cream, to smile och Madonna. Jag drömmer förresten om att lära mig surfa, om ni inte visste det.
Imorgon är jag ledig igen, och då kommer syster med Ellan hit hihih. Ska bli kul faktiskt, om jag nu står ut med en ettåring i huset tills på söndag.. 

Gud vad mina jeans torrfäller... Jag måste plugga. Nej.

Idag hittade jag klasstidningen vi gjorde i nian. Den roligaste delen var helt klart den om vad vi kommer göra om 15 år och såhär stod det om mig: "Kristin är punkare och jobbar som läkare på en psykavdelning på Danderyds sjukhus. Kristin pendlar mellan Danderyd och Gävle där hon bor. På fritiden åker Kristin till sin pojkvän Darin Zanyar som bor i Sigtuna. Kristin tycker om att gå på rockkonserter och att gå ut och fika på stan. När hon är hemma i Gävle umgås hon med sin kattunge Roland."
Moahaha.

Påskdagen

Igår var det påskafton, men jag gjorde inget speciellt. Fick erbjudande om att gå på bio, men avböjde. Städade och röjde ur min garderob, vilket var välbehövligt, har inte köpt såå mycket på lovet men kände att det började bli svårt att få in kläder, trots att det mer är en klädkammare. Är bara tvungen att visa en av mina klädstånger för att den ser så tom ut hehe... Åt påskbord med familjen och kollade på "passion of the christ". Lite väl mycket blod tycker jag... Tortyrscenerna var faktiskt rena rama tortyren, för mig alltså.

      Fina servetter
I fredags var jag på fotboll, Dif-Bp(cp), och vad kan man säga? Slutade 0-1 efetr ett väldigt onödigt mål i första minuten. Vi var glada innan matchen började iaf..

image30

Jättefint med en jättestor Kristin i mitten... Innan matchen såg vi en viss Fredrik, han ser ut som en pundare nuförtiden. Fast vi snackade inte med honom. Efteråt frossade vi på Donken för att glömma vår sorg, och sedan spenderade vi kvällen i en lekpark någonstans i Solna..
 Min vackraste tröja har hedersplatsen på en galge jag gjorde i fyran.

Klacken: Djurgår'n tills jag dööör, ja djurågår'n till jag dööör, jag vet jag är säker....
Ylva: Vaddå Djurgården pissar guld?...

Ylva och jag: Det regnar/haglar, vi förlorade, det är kallt och vi har ont, nu kan det inte bli värre.
Jag: Jo, för nu ska vi gå och äta oss riktigt feta...
Ylva: Hahaha, fasiken vad skön, den måste du skriva på din blogg.
Så, nu var det gjort.

Florry snubblar och en gubbe går förbi.
Jag: Jag vet nog varför du snubblade, du spanade in hetingen där!
Madde: High five!

Idag har jag roat med mig med att fixa med min musik, en heel del och jag har absolut ingen ordning eller någonting på den. Läste Svenskan i morse, gillar deras söndagsbilagor, och förutom en bra artikel om Kate Moss fanns det en artikel om trendbevakning. Det är egentligen helt sjukt med alla dessa männsikor överallt som som säger sig ha koll och försöker trigga shoppingbegäret. Som det stod i artikeln så kan man ifrågasätta kunskapen hos branschen, förut kom allt mode från Paris men idag kallar sig allt fler för trendanalytiker fast kunskapen saknas. Modebloggar känns hopplöst blasé och passé för mig, "modegurus" likaså, och jag undrar när folk kommer inse att allt är en jäkla bluff. En gång i tiden tyckte jag att det var viktigt att vara trendig, men det tycker jag inte längre. Det finns mycket viktigare saker, även om jag fortfarande tycker att det är jättekul med kläder, men jag skiter i om de är trendiga blablablao osv. Jag läser nästan aldrig sådana tidningar längre, och alltmer sällan modebloggar, man blir helt enkelt inte lika påverkad då. Det är lika bra. Dessutom har jag på senare tid börjat tänka på hur den ökande kommersialismen påverkar miljön, det sliter på naturens resurser, Därför är det ett smart drag av affärerna att börja med ekologiska kläder, i takt med att allt fler människor inser detta. I Stockholm ska folk vara så jäkla trendiga och vissa tycker att stockholmare har bra stilkänsla, men det är inte det det handlar om, vem som helst kan vara trendig. Stockholm är en ganska tråkig stad när det kommer till den fronten tycker jag, ganska oinspirerande och mainstream/emo kids. Tänk på att det är lätt att vara trendig, det är bara att läsa ett par bloggar och köpa det som Sofie Fahrman och Ebba von Sydow tipsar om, men det är desto svårare att hitta sin egen stil. Jag kan inte säga att jag lever som jag lär, inte än iaf, och det är klart att det inte är fel att ha på sig kläder man gillar, oavsett vilken trendstatus de har, men jag är bara så trött på hela karusellen hoppas att fler inser det snart.
Sluklämmen i artikeln var ju trots allt: "Så för den som vill vara lite avantgarde eller bara nymodig så är det altså antitesen som gäller i vår - skippa trender, satsa på långsiktig hållbara material och våga vägra säsongens "måsten"." ( Hur blir det där i slutet, med två citationstecken?..)

Min nya grej

Igår boxades jag. På riktigt alltså, i en riktigt sunkig källarlokal ni vet, där jag möttes av en lukt av svett, blod och tårar, och ännu mer svett, och en stor bild på Rocky Balboa och där väggarna var klädda med bilder på Mike Tyson och Ingo och tusen andra boxare som jag inte kan namnet på. Lokalerna var riktigt slitna och det var lågt tak och det fanns en dusch i det lilla damomklädningsrummet, med en stråle, men det hör liksom till på något sätt. Kände mig väldigt pryd i början, men efter ett tag när jag kom in i det kändes det bara bra, kände mig rätt cool faktiskt... Var där med Florry och Madde, vi satt förundrade och tittade på gruppen som var innan oss, herregud säger jag bara, vilken fysik, samtidigt som vi upptäckte att vi var de enda tjejerna och nybörjarna i vår grupp. Vi tränade med Djurgården, och eftersom Florry och jag är medlemmar där tränar vi helt gratis. Hur som helst, så börjar den så kallade uppvärmningen, som bestod av att vi sprang runt runt runt den där boxningsringen i typ en kvart samtidigt som vi gjorde diverse olika rörelser, vilket jag tycker vi klarade riktigt bra trots att det var grymt jobbigt, och att man fick väja för boxningskuddarna (heter de så??) ... Sedan bestod träningen i att vi tränade på olika koordinations-och teknikövningar, med handskar som luktade hemskt, ronder på boxningskuddarna (?) och sedan "varvade vi ner" med lite hopprep. Sammanlagt i över 90 minuter. Garvade nästan lika mycket som jag svettades, vilket var en hel del kan jag bara säga. Grymt bra träning för hela kroppen, samtidigt som jag hade sjukt kul och gjorde bort mig en del...

Skulle vara kul att gå dit igen, kommer nog dock aldrig våga sparras mot någon av alla dessa män 25+ i gruppen, vill ju inte göra någon illa eller bli slagen själv.. Då kan man ju tycka att boxning inte riktigt är grejen, men det är inte för sparringen jag går dit, utan för träningen i sig. Är något som alla borde pröva, som sagt, det är ju bra att få en genomkörare ibland, och så är det ju så jäkla kul. Det enda negativa var väl tränaren isåfall, mansgris och gubbsjuk. Tror inte bara jag inbillade mig det eftersom Florry och Madde tyckte samma sak. Han hånlog verkligen åt oss och trodde säkert att vi inte skulle klara något för att vi e brudar, men jag tycker vi bevisade att han hade fel. Vi var ju grymt duktiga tjejer!!   


Lite roligt när tränaren ville att jag skulle slå honom i pannan. Jag gjorde det, men han: Hårdare! Jag:Ehh nej... När jag väl skulle göra det började han bara ducka och grejer, var alltid lika rädd när han skulle visa någon övning på mig...

Tränaren: Det är bara att shaka på arslet tjejer, som när ni dansar. För ni kan väl dansa?
Jag: Det är klart vi kan...

Idag var jag i Kista och Solna med pappa. Ibland är det läbbigt att åka bil med honom. "Oj, hoppsan, nu tryckte jag på fel knapp", "Sådär får man inte köra egentligen" osv... Han är egentligen bra på att köra, bara dålig på att parka, men han har en tendens att köra lite fort bara. Jättebra förebild, nu när jag bokat körlektioner och allt, 14 st i juni och juli, sedan teorin i september och om det går vägen kommer jag ta körkort någon gång i höst, fyller 18 i september. Fast det känns inte som det nu, är livrädd för att köra, speciellt manuell. Receptionisten undrade om jag ville köra med "Brad Pitt" eller "gamlingen" som var 38 år.. Vet inte riktigt vem jag fick, men han heter Tom iaf...

Ikväll får man ju inte missa dokumentären om Kurt Cobain. Ska inte jag göra iallfall...

Underbara

Silverchair har nyss släppt sin nya platta Young modern, och jag är chockad. Vad har hänt med Daniel Johns? Han ser fasiken ut som Justin Timberlake. Okej han har vuxit upp men jag saknar ändå den där anorektiska lilla pojken han var förut, då var de riktigt bra. Jag och Silverchair har hängt ihop sen jag fick Neon Ballroom-skivan, och då var jag fasiken nio. De ska ju låta såhär och såhär och såhär och lite  också. Nirvan kombinerat med Hanson ungefär.
Jag säger inte att det här är dåligt, men det är inte Silverchair.  

image28

Den gamla Daniel forever säger jag bara, det är såhär jag alltid kommer att se honom. Och jag erkänner att jag alltid har haft en liten crush på honom...


Okej jag vet, det finns massor av såna här men jag tycker det är lite läbbigt faktiskt... Hittade en sida med en massa Nirvana baklänges, men nu hittar jag inte den. You know you're right var faktiskt riktigt bra baklänges, den gick typ "Yeah, rely on me" och jag får den på hjärnan hela tiden, baklängesversionen alltså. Skulle vara coolt att spela in den eller nåt.
Hehe, var bara tvungen..

Har för övrigt "återupptäckt" gruppen som skrev de här raderna:
Fuck this and fuck that
fuck it all and
Fuck the fucking brat

Nån som vet vilka på rak arm?

Första april

Sen senast så har jag:


-Blivit väckt av en humla som spenderat natten i mitt rum.
-Upptäckt att jag har fått ganska bra kondition och kommit på att jag vill börja springa, bara för att få återuppleva kicken jag fick av konditionsträningen på gympan i torsdags.
-Skrivit ett fysikprov som kändes ganska bra, iaf. när jag skrev det.
-Druckit 170 g socker.
-Självklart fikat med tjejorna och chackat biljetter till Dif-Bp.
-Tränat på World Class med Florry och övervägt att köpa kort där enbart för att få gå på den underbare Olofs combat-pass.
-Åkt runt i en bil med en kille som haft körkort en månad (och Florry och Madde såklart, och nån annan snubbe) till i princip alla förorter i norra Stockholm, från Spånga, till Upplands Väsby för att hämta sprit, till Jakobsberg och Handlaren och sen till Ica och tillbaka till Handlaren och till något villaområde och till en grusplan och till ett nytt villaomårde och till en annan grusplan in i en jäkla skog till en grillplats någonstans rakt åt helvete i Viksjö tror jag. Innan dess hade vi dock hämtat upp två andra killar, vilket gjorde att det blev ganska trångt och jag satt i Florrys knä och masserade de två personerna i framsätets hårbottnar medan vi dunkade på med hög, tvivelaktig musik. Sedan grillade vi och jag lyckades tappa två korvar i kolen, men jag åt dem ändå, eller en iaf., och det var mörkt och väldigt kallt med ballerinaskor, och vår chaufför var borta i flera timmar vilket kändes lite skumt med tanke på att vi inte hade en aning om var vi var. Planen var att vi skulle spela fotboll, men det var lite svårt i mörkret, men med mycket tändvätska går allt, och jag kände fasiken inte en kotte där förutom tjejerna men ändå. Varför är det alltid svårare att snacka med nya tjejer än killar? De behöver väl inte kolla snett på oss bara för att vi gillar att snacka skånska och bara för att vi gillar att kramas och bara för att vi kan släppa loss och bara för att jag måste sjunga när jag hör Björn Rosenström. Sedan gick vi för alla andra skulle få skjuts före oss, och det fanns bara två bilar, men sedan fick vi skjuts med vår något galna chaufför (det var väl inte vi som körde på igelkotten?!) till ett hotell i Spånga, via omvägar genom typ Kista, där vi gick in på ett hotelllrum, men det var inte så kul så vi åkte till Spånga station där vi med nöd och näppe hann med våra bussar. Det var min lördagskväll det.
-Dessutom duckat snyggt för aprilskämt...