Hej hopp

Det händer ganska mycket nu och det är rätt skönt faktiskt. Skolan har börjat och det har varit kul att träffa alla igen, lite skönt att komma tillbaka till rutinerna faktiskt.


Jag har kört rätt mycket i veckan och känner att det verkligen går framåt, efter en paus på fem veckor går allt helt plötsligt mycket bättre. Växlingen är ju lätt nu och jag kan äntligen gå vidare och slippa stå stilla och stampa på en fläck. Fast än är det ju långt ifrån ett körkort...

Var som sagt på en mycket lyckad, iaf i många avseenden, fest hos Ylva. Riktigt kul så länge det varade men följderna är ju en annan sak... Ingen har i princip några bilder därifrån eftersom batteriet i min kamera dog, Ylvas försvann och Ida tappade minneskortet mellan plankorna på balkongen... Kanske Gud som försöker säga oss något? Hur som helst, måste bara berätta om hur lagliga vi var när vi åkte hem, satt åtta pers i en vanlig personbil med en chaffis som verkligen inte var nykter och som dessutom inte haft körkort på fyra år... Körningen i sig var ju tillräckligt olaglig som den var liksom, och när jag råkade försäga mig till mamma hur många vi var i bilen var hennes kommentar: Jävla skitungar!

Imorn ska jag och Madde tydligen på Chris Cornell i Annexet. Han är grym den snubben och egentligen en levande legend så det ska bli sköj.

                            image45

I sommar har jag...

[X]Dansat foxtrot med Iffe, dvs Lenus pappa
[X]Dessutom fått höra av Iffe att jag dansar bra
[  ]Mjölkat en ko
[X]Lärt mig spela poker
[X]Däckat
[X]Läst många böcker
[X]Hindrat folk från att klättra upp på taket till Bagarkåken
[X]Blivit välkomnad in i ett hus av föräldrar som traskar omkring i underkläderna...
[X]Loosat stort i crocket
[X]Sett en bondmora spanka min vän
[X]Näckat
[  ]Kört traktor
[X]Åkt moppe :P
[X]Skrikit fitta rätt ut och jävligt högt framför en grupp med ungar
[X]Druckit jelzin vodka på karött
[X]Bränt mig så jag fått feber och frossa
[/]Rökt som en borstbindare
[X]Kollat på porr hos Lenus
[X]Slagit Linkan i barngeni
[X]Skämtat om mina föräldrar
[X]Kört Lenus bil och startat på trean :P
[X]Lärt mig gilla Ola Magnell
[X]Haft roligt och garvat sjukt mycket

Home sweet home (?)

Då var man hemma från Egby efter fem härliga veckor. Så länge har jag aldrig varit borta från Sthlm i hela mitt liv, så det känns konstigt att vara tillbaka. Och jävligt. Jag som höll på att bli Ölänning på riktigt. Kunde inte hjälpa att tårarna rullade nedför kinderna när jag satt på bussen med tjejorna som rullade över Öland. Att lämna min älskade kuridutt-ö är ibland för mkt för mig. Visst finns det många fördelar med att vara hemma, ska bli super att träffa alla igen och nästan bäst är min underbara säng, men ändå.. Visst, jag har ett stort hus och en walk-in-closet och egen laptop men det är i slutändan inte sånt som gör livet värt att leva. Skulle lätt åka tillbaka till min lilla knarrande säng och världens bästa balkong och såklart världens bästa bönder om jag fick den valmöjligheten. Fast jag saknar ärligt talat inte alkoholen. Som med det senaste inlägget, inte helt nykter var väl helt klart en underdrift. Och detta är helt utan skojigheter och Corleone-skoj (Vilket inte ÖM-finalen var) Men nej, det känns ändå bra att vara tillbaka i civilisationen, jag känner alltid så när jag precis kommit hem, jag vänjer mig snart och ser fram emot 18-årsdagen :P

Har hänt så mkt  fast vädret har ju inte varit någon höjdare. För första gången i världshistorien tror jag faktiskt att Sthlm har haft bättre väder än Öland. Förra fredagen åkte mina föräldrar hem så jag fick huset själv, Satan vad in i helvete skönt det var. Tom. att vara helt själv  tycker jag är helt underbart, bara älskar det så länge jag slipper de där... På lördagen kom Florry och Ylva ner, och efter att par dagar anslöt Madde så att tjejorna var fulländade. Har varit underbart att få en vecka ensamma i Bagarkåken med dem och satans skönt att slippa mina tjatiga föräldrar. Vi har klarat oss över förväntan bra tycker jag, själva och utan bil men det finns ju cykel och så finns det Albin. Tur det! Ska uppdatera bilddagboken när jag orkar med den där skitsidan som bara hänger sig, för bilder säger ju faktiskt mer än ord. Fotade dåligt i början men bättre i slutet. Här är ett smakprov på min vackra ö. Eller snarare älskade Bagarkåken. 

                                    Bagarkåken